Nominerade

Årets Företagare 2023

Nu är nomineringen för Årets Företagare 2023 stängd. Håll utkik här, så kommer vi inom kort att presentera årets kandidater.

Filtrera efter år
Filtrera efter år
Filtrera efter kategori
Filtrera utifrån kategori
Vinnare
INC_3562
Årets Unga Företagare
- 2023

Dennis & Douglas Asplund

Asplund Betong AB
Dennis och Douglas Asplund driver Asplund Betong och är för andra året nominerade till Årets Unga Företagare. Under bara några få år har de skapat nya arbetsmöjligheter för flera unga i Nynäshamn. De är förebilder för hur man kan arbeta med betong och är i täten i branschen. Senaste året har de dessutom dubblerat sin omsättning i bolaget.
INC_4352
Årets Unga Företagare
- 2023

Petra Granström

Beauty and Beard Nynäshamn
Petra är en driven och kreativ företagare som inte är rädd för att ta nya vägar där Petras egen barbertruck är ett bra exempel. Petra är skicklig, yrkeskunnig och ser till att kompetensutveckla sig själv hela tiden! En god förebild för unga företagare som varit med i branschen länge.
INC_5390
Årets Unga Företagare
- 2023

William Ortschikowski

WO Eltjänst AB
William är en förebild som visar att hårt jobb och ett driv att utvecklas ger resultat. William har mer än dubblat sin omsättning efter sitt första år med sitt företag WO Eltjänst. Han har dessutom anställt sin första medarbetare i företaget.
Vinnare
INC_4323
Årets Företagare
- 2023

Louise Öbrink

Chokladhuset i Nynäshamn AB
Louise har under många år satt Nynäshamn på kartan med Chokladhuset. Dels genom att under 16 år haft det prestigefyllda uppdraget att leverera en pralin till festernas efterfest - Nobel nightcap, dels genom satsningen med den egna butiken i Nynäshamns Centrum. Men också genom att hela tiden följa trender och leverera högaktuella praliner, glasser och smaker som blivit snackisar oavsett om det är toarullar, semelpraliner eller lussebullspraliner.
INC_4181
Årets Företagare
- 2023

Petter Johansson

Yxlö Markprojekt AB
Petter visar en stor drivkraft som entreprenör när han driver Yxlö Markprojekt AB utan att tumma på kvalitet eller leverans. . Han skapar samarbeten var han än är och värdesätter mångåriga relationer med såväl sina anställda som sina kunder. 2023 blev ett rekordår för omsättningen. Det finns inga problem som inte går att lösa.
INC_6125
Årets Företagare
- 2023

Esmer Kuloglija

Secki AB
Secki AB är en teknisk konsultfirma som specialiserat sig på mark- och infrastrukturprojekt. Deras målsättning är att sätta sina kunder i fokus genom att leverera högkvalitativa rådgivningstjänser. Esmer brinner för att varje projekt ska bli den absolut bästa upplevelsen från uppstart till leverans och får sina kunder att känna sig trygga i stora som små projekt.