Vinnare

Filtrera efter år
Filtrera efter år
Filtrera efter kategori
Filtrera utifrån kategori
Vinnare
INC_3562
Årets Unga Företagare
- 2023

Dennis & Douglas Asplund

Asplund Betong AB
Dennis och Douglas Asplund driver Asplund Betong och är för andra året nominerade till Årets Unga Företagare. Under bara några få år har de skapat nya arbetsmöjligheter för flera unga i Nynäshamn. De är förebilder för hur man kan arbeta med betong och är i täten i branschen. Senaste året har de dessutom dubblerat sin omsättning i bolaget.
Vinnare
INC_4323
Årets Företagare
- 2023

Louise Öbrink

Chokladhuset i Nynäshamn AB
Louise har under många år satt Nynäshamn på kartan med Chokladhuset. Dels genom att under 16 år haft det prestigefyllda uppdraget att leverera en pralin till festernas efterfest - Nobel nightcap, dels genom satsningen med den egna butiken i Nynäshamns Centrum. Men också genom att hela tiden följa trender och leverera högaktuella praliner, glasser och smaker som blivit snackisar oavsett om det är toarullar, semelpraliner eller lussebullspraliner.
Vinnare
Årets Unga Företagare
- 2022

Christoffer Stålkrona

Ösmo Industrigummi
Christoffer är än en gång nominerad till årets unga företagare. Christoffer är grundare av Ösmo Industrigummi, ett företag som specialiserar sig inom transportbandsteknologi och reparation av transportband i Stockholmsområdet. Ösmo industrigummi har snabbt etablerat sig som ledande aktörer på marknaden. Christoffer är en förebild för andra unga företagare som visar att hårt arbete, innovation och kundfokus kan leda till stor framgång.
Vinnare
Årets Företagare
- 2022

Bill Nilsson och Göran Noreskog

Formastål
Formastål startades i Sorunda 1994 och har förnärvarande sju anställda. Formastål har genom ett gediget kunnande, gott ryckte och genom väl utförda arbeten inom smidesbranschen erhållit kunder inom allt från smide hos privatpersoner till stora kunder inom industrismide.